Nieuws

 Aanmelding kan vanaf 1 maart !! Klik hier !

Hallo beste Van-vrienden,

Welkom op de site van VenCounter Holland. Wat is de tijd gevlogen want we vieren dit jaar onze 10e editie van de VenCounter Van Meeting!!

Deze meeting is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellig familie Van- Meeting, wat velen in het verleden hebben bezocht. Fantastisch is het, te ervaren dat ook dit jaar weer veel Vanners uitkijken naar het moment dat VenCounter Waspik weer losbarst.

10 jaar VenCounter is een mijlpaal voor vooral de crew en haar vrijwilligers, daarom gaan we er weer een prachtig feest van maken en geven we hieronder de informatie voor wat we dit jaar gaan beleven. Dit jaar wordt het wel een “speciaaltje”.

De Meeting is van 17-20 mei 2024, op 17 mei om 09.00 gaat de beroemde VenCounter poort open.

Jullie zijn allen van harte welkom. Lees goed de instructies op de inschrijf-site en lees ook vooral het Meeting Regelement.

 

Vrijdag 17 mei:

Daar is tie weer, de zeer goed bezochte thema avond, dit jaar THE 70’S DISCO PARTY. Waan je zelf in glitterpakken, afro-kapsels en wijde soulbroeken. De sfeer is 100% aanwezig met spiegelbollen, strobosscoop en rook. De gezelligheid bepalen jullie zelf. Ik hoop dat de dresscode alle andere jaren zal overtreffen en dit jaar geven we wel weer een leuke prijs weg voor de best geklede man en vrouw en/of persoon.

Het licht en geluid wordt wederom verzorgd door P&A Producties en de muziek keuze zal voornamelijk into the 70’s zijn. VJ Peter heeft dit jaar speciaal een zeer ingewikkeld systeem meegebracht, waarbij hij vinyl(platen) kan combineren met 4K video beelden. Een bijzonder concept met videoprojectie, licht- en geluidshow en de energie en enthousiasme van de DJ.  Het wordt dus ook een MEGA VINYL EXPERIENCE!!!! Iedereen veel plezier met de voorpret. “DRESS IN YOUR DISCO ATTIRE!”

 

 wild wild west

 

Zaterdag 18 mei

Deze avond wordt het rocken, headbangen en knallen met de Rockformatie “THE GREEN MONKEYS” uit het oosten van het land. Na daverend succes van vorig jaar hebben we de band ook dit jaar weten te strikken. Deze jongen snuiters weten op met hun geweldige energie, de tent in korte tijd op stelten te zetten met de bekende Rock-hits. In rap tempo volgt de ene na de andere rock-stamper zich  op langzaam naar een climax  van de avond te werken. Dus dat wordt weer dansen en springen in de gezellige feesttent van VenCounter Holland.  In de pauzes neemt DJ Peter de hype weer over, echter op een lager tempo 😉

Iedereen wordt verzocht , bij entree van deze avond,  zijn polsbandje te tonen. Zonder polsbandje GEEN TOEGANG. Bezoekers van buiten de Meeting, dit jaar 5 EURO entree pp.

 geen monkeys 2024

 

Zondag 19 mei:

Een lekkere chill-dag om bij te komen van al geweld van vrijdag en zaterdag, dagje om je familie en vrienden uit te nodigen voor en drankje of BBQ. Lekker bijpraten en een bezoekje brengen aan de shops op het marktplaats.

In de middag is er in de tent ook dit jaar een groot scherm voor de Formule 1 RACE, voor de kids zijn er springkussens, schmink kraampje en een lekkere versnapering. Op de markt wordt ook ijs, popcorn en suikerspin verkocht.

Uiteraard is onze VenCounter Merchandise kraam ook weer aanwezig.

In de avond is het vanouds met de vaste ingrediënten. VJ Peter zal proberen het laatste beetje energie uit iedereen te halen met hits van toen en nu. Uiteraard ook op verzoek…..

De LICHTSHOW gaan we zeker proberen te doen en SERIOUS MOMENTS (voor insiders een bekend fenomeen) zal ook de revue passeren. We zijn nog bezig met misschien een live Band.

 

Maandag 20 mei:

Oefening “Stofwolk”:  opruimen en met gierende bandjes naar huis.

Dit is een greep uit het programma en er staat gedurende het weekend nog het e.e.a. op het program maar dat verklappen we nog niet.

 

KOSTEN VENCOUNTER WEEKEND

 

 FULL-Weekend*

* Arrangement 3 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 3 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

   

 

 € 90,-

 € 80,- 

 € 10,- (extra) 

 

SHORT-Weekend*

* Arrangement 2 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 2 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 80,-

 € 70,- 

 € 10,- (extra) 

 

One Night Stand*

* Arrangement 1 nacht voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 1 nacht voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 45,-

 € 35,- 

 € 10,- (extra) 

 

*PITCH VOORZIEN STROOM, SANITAIR, DOUCHES, ENTREE TENT is in de prijs inbegrepen!!

 

EXTRA:

Een bezoeker of introducee voor de zaterdagavond is mogelijk echter vragen wij 5 Euro Entree voor de tent en is overnachting niet toegestaan. Voor toegang tot de tent is polsbandje verplicht.

(Aanmelden vooraf ben je zeker van een mooie plek met stroom of een gereserveerde straat voor je club of groep.)

SCHRIJF NU IN !!!  EN WE ZIEN ELKAAR OP VENCOUNTER WASPIK 2024!!

 

 

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

Westland Kasonderhoud
Westland Kasonderhoud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

RBC Reparatie
RBC Reparatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Schoenmakers Dienstverlening
Schoenmakers Dienstverlening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Dirty Creek
Dirty Creek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...