Evenementen

Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn. Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. 

Dit weekend vind elk jaar plaats tijdens de Pinksterdagen op een groot en mooi terrein. Vanaf vrijdagochtend is de camping al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig. Wil je dit meemaken schrijf je dan snel in! 

De VenCounter Meeting wordt in 2022 gehouden van 3 t/m 6 juni! Klik hier om je aan te melden.

 

Programma VenCounter 2022

We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”


vrijdagavond 3 juni

Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot "FOUT & STOUT" gedoopt. Niet dat nu de hele avond “foute” muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor de leukste en origineelste kostuum. In 2019 was onze thema-avond was het onverwacht een groot succes, we hopen dat we het dit jaar op zijn minst kunnen evenaren.

Dus haal de gabber joggingpak, je kinky outfit en maffe jurkje maar uit de kast, hoe fouter en stouter, hoe beter. Na deze lange Corona-tijd gaan we er een knotsgekke avond van maken en onze vaste VJ Peter (Hak) van P&A Producties, zal alles uit de kast trekken om ons te amuseren met mooie video’s en muziek uit dit genre!


zaterdagmiddag 4 juni

Kinderdisco van 14-16 uur met heerlijke pannenkoeken voor de kleine dans talenten


zaterdagavond 4 juni

Een spetterend en knallend optreden van Rockcover "The Pinheads”. Een 5 man sterke band die het dak eraf gaat spelen en Waspik op zijn vesting laat trillen. Deze "mannen" spelen uiteraard de bekende stevige rock waar we allemaal van houden.

tom jerry


zondagmiddag 5 juni

Gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes, verschillende eetgelegenheden (deze zijn er gedurende heel de meeting) en een LIVE optreden van een gezellige band die de bekende klanken uit de jaren 60-70 spelen. Een leuke band oude rockers die de hele middag voorzien van een gezellig geluid buiten op het veld.


Zondagavond 5 juni

Het avondprogramma zoals we gewend zijn blijft onveranderd. Super ”disco” voor jong en oud waar verzoekplaten op eerste plaats staan en om 22.00 uur een spetterende lichtshow van Vans op het marktterrein van VenCounter, aansluitend de “Serious Moments”, dit half uurtje is voor de insiders en mooi moment welke we als traditie elk jaar laten terugkomen.


Gedurende het hele weekend

Vele andere bezienswaardigheden, Van-BURN-OUT, BUNGEE-RUN en een groot SPRINGKUSSEN VELD voor de kids.
Op het terrein is voldoende catering aanwezig, snackbar (met de overbekende XXL frikandellen), BBQ-Burgers (de beste van Brabant), Pizza’s en koffie en onze meeting Bakery.
De verkoop standjes zijn volop vertegenwoordigd om iedereen te voorzien van de mooiste kleding, sieraden en wanna-haves.

 

Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georganiseerd die ergens in Nederland start. Elk jaar wordt de rondrit gecombineerd met een BBQ en aansluitend een feestavond. 

De dag was zeer geslaagd en hebben we ook dit item tot een jaarlijks terugkerend evenement gedoopt. We proberen elke keer het feest een thema te geven. Wil je de volgende keer ook meerijden hou dan deze website in de gaten of check op Facebook.

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

LuckySoft WebDesign & Hosting
LuckySoft WebDesign & Hosting

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites, hosting en domein registraties.

Van Zummeren Montage
Van Zummeren Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

JP Sloten Service
JP Sloten Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...