Nieuws

 

Hallo beste Van-vrienden,

Welkom op de site van VenCounter Holland en we staan alweer in de vooravond van de 9de editie van VenCounter Van-Meeting te Waspik. Je kent je vanaf nu aanmelden voor de grootste Van Meeting van Europa en we proberen er ook dit jaar weer en gezellige boel van te maken.

Met ervaring van vorig jaar hebben we weer een aantal dingen geleerd en met die wetenschap een paar dingetjes aangepast.Maar voordat we dat gaan uitleggen eerst de informatie die jullie van ons willen en wat het globale programme zal zijn voor deze meeting.

In grote lijnen is de dagindeling hetzelfde als vorig jaar en zijn wij nog steeds van mening dat men zichzelf moet vermaken en wij geen geldverslindende attracties hebben, maar wel een hoop gezelligheid.

De Meeting is van 26-29 mei 2023, vrijdag 26 mei gaat om 09.00 uur de intussen beroemde VC-poort open!

 

Het Algemene programma staat in de info flyer die jullie krijg bij binnenkomst maar we zullen een aantal zaken hieronder benoemen.

 

Vrijdagavond 26 mei:

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we op vrijdag altijd een  thema avond en deze keer hebben we gekozen voor het thema “WILD,WILD, WEST”!!

We hopen dat jullie weer jezelf kunnen uitdossen in de kledij van deze stijl. Van cowboy/girl tot Ranger, van sexy indiaan(M/V) tot “Jukes of Hazard Daisy”. Beetje country & Western in de breedste zin des woords…..met een vleugje REDNECK en Hill-Billy.

De muziek wordt opgeluisterd door VJ Peter, die met zijn VIDEO presentaties alle ingrediënten van deze stijl zal draaien. Uiteraard zal  niet heel de avond deze muziekstijl gedraaid worden maar ook de 80-ties & 90-ties hits!!!

DRESSCODE: WWW (niet verplicht)

Als klap op de vuurpijl staat er een RODEO-BULL in de tent waar jullie op bepaalde tijden je krachten kunnen testen. Uiteraard wordt deze door vakkundige medewerkers bediend.

 wild wild west

 

Zaterdagavond 27 mei

Deze avond wordt het knallen met de Rockformatie “THE GREEN MONKEYS” uit oosten van het land. Deze jongen snuiters weten op ADHD wijze de tent op stelten te zetten met de gouwe ouwe Rock-hits. In rap tempo volgt de ene naar de andere rock-stamper zich op om langzaam naar een “hoogtepunt” te werken. Lekker headbangen en springen in de altijd gezellig tent van VenCounter Holland.

In de pauzes gaan we een tandje lager met mooie muziek van VJ Peter.

 green monkeys

 

Zondagmiddag/avond 28 mei:

Een lekkere chill-dag om bij te komen van al dat geweld van vrijdag en zaterdag. De marketplace zal om 13.00 uur open gaan en kun je je vergapen aan de leuke shops en versnaperingen die we daar te bieden hebben. Gezellig ongedwongen borrelen met op de achtergrond Live-Muziek van de Countryrock Coverband “MIDWEST”.

’s Middags zal er een wedstrijd gehouden worden voor heren, dames en kinderen op de RODEO-BULL, inschrijven is verplicht en de winnaar krijgt een mooi aandenken.

Aan de kleintjes is ook gedacht, je kunt geschminkt worden en er is een zaterdag om 15.30 kinderdisco met poffertjes. Daarnaast staat er ook een prachtige Wild-wild-west springkussen/hindernisbaan en diverse andere springkussens. Op de markt wordt popcorn, suikerspin en ijsjes verkocht.

De avond is vanouds met de vaste ingrediënten. VJ Peter zal proberen het laatst stukje energie en fut wat er nog is, eruit te halen met muziek voor jong en oud.

De LICHT-SHOW gaan we zeker doen (mits het terrein en weer het toelaat) en SERIOUS MOMENTS (voor insiders een bekend fenomeen) zit er uiteraard ook bij.

 midwest

 

 

KOSTEN VENCOUNTER WEEKEND

 

 FULL-Weekend*

* Arrangement 3 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 3 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

   

 

 € 90,-

 € 80,- 

 € 10,- (extra) 

 

SHORT-Weekend*

* Arrangement 2 nachten voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 2 nachten voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 80,-

 € 70,- 

 € 10,- (extra) 

 

One Night Stand*

* Arrangement 1 nacht voor 2 personen en 1 Van met tent of caravan

* Arrangement 1 nacht voor 1 persoon en 1 Van met tent of caravan

* Extra personen vanaf 15 jaar

 

 

 

€ 45,-

 € 35,- 

 € 10,- (extra) 

 

*PITCH VOORZIEN STROOM, SANITAIR, DOUCHES, ENTREE TENT is in de prijs inbegrepen!!

 

EXTRA:

Een bezoeker of introducee voor de zaterdagavond is mogelijk echter vragen wij 5 Euro Entree voor de tent en is overnachting niet toegestaan. Voor toegang tot de tent is polsbandje verplicht.

(Aanmelden vooraf ben je zeker van een mooie plek met stroom of een gereserveerde straat voor je club of groep.)

SCHRIJF NU IN!!!! EN WE ZIEN ELKAAR OP VENCOUNTER WASPIK 2023!!

 

 

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

Westland Kasonderhoud
Westland Kasonderhoud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

RBC Reparatie
RBC Reparatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Schoenmakers Dienstverlening
Schoenmakers Dienstverlening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Dirty Creek
Dirty Creek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...