Evenementen

Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn. Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. 

Dit weekend vind elk jaar plaats tijdens de Pinksterdagen op een groot en mooi terrein. Vanaf vrijdagochtend is de camping is al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig. Wil je dit meemaken schrijf je dan snel in! 

De VenCounter Meeting wordt in 2019 gehouden van 7 t/m 10 juni! Klik hier om je aan te melden.

Programma VenCounter 2019

We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”

 

vrijdagavond 7 juni

Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret, geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot “Deutsche Bierfest”omgedoopt. Niet dat we nu de hele avond Duitse schlager-muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor  de leukste en origineelste kostuum.

Dus haal de dirndls en lederhosen maar uit de kast, we gaan er een dolle avond van maken met dikke DUITSE PULLEN BIER.

deutsche abend

 

zaterdagavond 8 juni

Een spetterend en knallend optreden van Rockcover/feestband  “AR!E”. Een 5 man sterke band uit de regio die al 20 jaar lang de bekenste rockoldies ten gehore brengen. Een avondvullend programma voor jong en oud.

aries

 

zondagmiddag 9 juni

Gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes en verschillende eetgelegenheden(deze zijn er gedurende heel de meeting)

met een LIVE optreden van “Tom Jerry and the Tennesse Three”

Muziek uit allerlei stroming, Rock ‘n Roll, Rockabilly, Countryrock, Bleu Grass, Country in de midaag bij een hapje en een drankje.

tom jerry

 

 

 

Een kleinschalige(mini) Meeting ergens op een camping in Nederland. Vorig jaar was dit Mookhoek en volgens de “vaste” klanten altijd een gezellige en leuke Meeting. Hier word niets georganiseerd aan festiviteiten, er wordt gezorgt voor een plek, stroom en water en “that’s it”.

Men moet zichzelf vermaken op deze Meeting en dat is in de regel nooit een probleem. Wel wordt er traditie getrouw altijd een gezamelijke BBQ georganiseerd. Op de pagina van deze meeting meer informatie.

 

De VenCounter Mid Summer Mini Meeting wordt in 2018 gehouden van 22 t/m 24 juni! Klik hier om je aan te melden.

 

 

Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georganiseerd die ergens in Nederland start. Elk jaar wordt de rondrit gecombineerd met een BBQ en aansluitend een feestavond. 

De dag was zeer geslaagd en hebben we ook dit item tot een jaarlijks terugkerend evenement gedoopt. We proberen elke keer het feest een thema te geven. Wil je de volgende keer ook meerijden hou dan deze website in de gaten of check op Facebook.

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

LuckySoft WebDesign & Hosting
LuckySoft WebDesign & Hosting

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites, hosting en domein registraties.

overige sponsoren
overige sponsoren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Mid Summer Mini Meeting

 
Een kleinschalige(mini) Meeting ergens op een camping in Nederland. Vorig jaar was dit Mookhoek en volgens de “vaste” klanten altijd een gezellige en leuke Meeting. Hier word niets georganiseerd aan...

Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...