Aanmelden

VenCounter 2022

VenCounter 2022

VenCounter Waspik 2022!!! 

Het mag en kan gelukkig weer!

VenCounter Waspik 2022 is een Internationale Van-Meeting en het streven is alleen voor Vans. Gezien de grote opkomst en groei hebben andere US voertuigen, als weekendbezoeker, beperkte toegang.

Een lang weekend vol mooie Vans, livemuziek in onze grote feesttent, gezelligheid en veel standjes met mooie spullen!

VenCounter draait om gezelligheid, 'meet & greet', plezier en bovenal de lekkere ontspannen sfeer!! Dus lekker CHILL!!!

Elk jaar tijdens de Pinksterdagen vindt VenCounter plaats op een groot en mooi terrein in Waspik. Vanaf vrijdagochtend is de camping al open en vrijdagavond begint het feest, drinks, food en shops zijn voldoende aanwezig.

Kosten
VenCounter kost voor één Van met caravan/tent en bestuurder € 65,- voor elk extra persoon (14 jaar en ouder) betaal je slechts € 10,00 extra voor het hele weekend! (Heel weekend = 2 nachten + 1 nacht gratis) Kinderen t/m 13 jaar hebben dus gratis toegang!
(1 nacht blijven = € 35,- voor één Van met caravan/tent en bestuurder, extra personen 14 jaar en ouder + € 10,-)

 Het verblijf is inclusief stroom, toiletten, douches, staanplaats en vrije entree tot de feesttent !!

LET OP! Dit jaar werken we met een gewijzigde manier van aanmelden. Als je je op de website inschrijft en betaald voor een ticket dan verzekeren wij je van een mooie plek met alle faciliteiten. We verwachten een grotere opkomst dan voorgaande jaren en het is verstandig je aan te melden via deze link.

Wil je met een club of groep komen, vermeldt dat dan bij de inschrijving en wij zorgen dat jullie perfect bij elkaar komen te staan.

Schrijf je je niet in (kunnen wij je niet verplichten), dan weten we niet dat je komt en kan het zo maar zijn dat we “geen plaats” meer hebben of je niet bij je vriend, vriendin of cluppie kunt staan.

Niet- Amerikaanse voertuigen worden niet op het meeting terrein toegelaten (tenzij door de organisatie anders bepaald).

 

Ontbijtbuffet

Wil je gebruik maken van ons lekkere ontbijtje? Voor € 3,50 (of 2 bonnen) per persoon/per dag kan je elke dag weer aanschuiven aan ons ontbijtbuffet. Je hoeft je niet van te voren op te geven, er is vrij inloop en uit ervaring weten we ongeveer hoeveel gasten er komen en er is voldoende.

 

Standhouders:

Ook dat kan, een standplaats (non-food) kan je huren. Voor info en prijzen graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je als bezoeker wat spullen verkopen laat het ons dan weten.

 

Programma:

We hebben dit jaar weer leuke en gezellige avonden georganiseerd, hierbij een “sneak preview”


vrijdagavond 3 juni

Om een beetje in de sfeer te komen met wat voorpret geven we voortaan bij elke meeting de vrijdagavond een thema. Dit jaar hebben we de vrijdagavond tot "FOUT & STOUT" gedoopt. Niet dat nu de hele avond “foute” muziek gaan draaien maar gewoon om het een beetje op te fleuren. De vrijdag is altijd een beetje “van alles wat” muziek voor jong en oud. Verkleden mag en moet dus absoluut niet. Wel wordt er een leuk prijsje weggegeven voor de leukste en origineelste kostuum. In 2019 was onze thema-avond was het onverwacht een groot succes, we hopen dat we het dit jaar op zijn minst kunnen evenaren.

Dus haal de gabber joggingpak, je kinky outfit en maffe jurkje maar uit de kast, hoe fouter en stouter, hoe beter. Na deze lange Corona-tijd gaan we er een knotsgekke avond van maken en onze vaste VJ Peter (Hak) van P&A Producties, zal alles uit de kast trekken om ons te amuseren met mooie video’s en muziek uit dit genre!


zaterdagmiddag 4 juni

Kinderdisco van 14-16 uur met heerlijke pannenkoeken voor de kleine dans talenten


zaterdagavond 4 juni

Een spetterend en knallend optreden van Rockcover "The Pinheads”. Een 5 man sterke band die het dak eraf gaat spelen en Waspik op zijn vesting laat trillen. Deze "mannen" spelen uiteraard de bekende stevige rock waar we allemaal van houden.


zondagmiddag 5 juni

Gezellige markt en bezoekmiddag met veel standjes, verschillende eetgelegenheden (deze zijn er gedurende heel de meeting) en een LIVE optreden van een gezellige band die de bekende klanken uit de jaren 60-70 spelen. Een leuke band oude rockers die de hele middag voorzien van een gezellig geluid buiten op het veld.


Zondagavond 5 juni

Het avondprogramma zoals we gewend zijn blijft onveranderd. Super ”disco” voor jong en oud waar verzoekplaten op eerste plaats staan en om 22.00 uur een spetterende lichtshow van Vans op het marktterrein van VenCounter, aansluitend de “Serious Moments”, dit half uurtje is voor de insiders en mooi moment welke we als traditie elk jaar laten terugkomen.


Gedurende het hele weekend

Vele andere bezienswaardigheden, Van-BURN-OUT, BUNGEE-RUN en een groot SPRINGKUSSEN VELD voor de kids.
Op het terrein is voldoende catering aanwezig, snackbar (met de overbekende XXL frikandellen), BBQ-Burgers (de beste van Brabant), Pizza’s en koffie en onze meeting Bakery.
De verkoop standjes zijn volop vertegenwoordigd om iedereen te voorzien van de mooiste kleding, sieraden en wanna-haves.

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers en fantastische sponsoren hebben we deze meeting, ondanks de vele prijsverhogingen, kunnen laten doorgaan. We hopen op een gezellige en mooie meeting

evenement eigenschappen

Startdatum vr 3 juni 2022 9:00
Einddatum ma 6 juni 2022 12:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 140 -- Bekijk de deelnemerslijst --
Sluitingsdatum vr 3 juni 2022 9:00
Prijs Weekend € 65,-
Locatie Geallieerdenweg in Waspik

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Hoofdsponsoren

Glass 'n Fit
Glass 'n Fit

Mobiele Glasservice voor Automotive glas, Cabine-glas, Carrosserieglas en Scheepsbeglazingen

LuckySoft WebDesign & Hosting
LuckySoft WebDesign & Hosting

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van websites, hosting en domein registraties.

Van Zummeren Montage
Van Zummeren Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Goedjaar Communicatie & Assemblage
Goedjaar Communicatie & Assemblage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

BetonTech Bouw BV
BetonTech Bouw BV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

JP Sloten Service
JP Sloten Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VenCounter Meeting

vencounter-main 
Een Internationale Van-Meeting, waar uiteraard ook andere amerikaanse auto’s welkom zijn.  Een lang weekend vol mooie Vans(cars), muziek, plezier en “meet and greet”. Dit weekend vind elk jaar plaats....


Lees verder...

Vencounter Rondrit

rondrit-main 
Eénmaal per jaar wordt er een rondrit georgansieerd die ergens in Nederland start. Dit jaar hebben we de rondrit gecombineerd met een diner en aansluitend een feestavond. De dag was zeer geslaagd en...

Lees verder...